VIMAXFORTE.ro

0741.10.11.12


...s-a obtinut 4,5 cm din doza de 4 luni...
Ma simt mai increzator acum...
- Eric Albu, GL

In 2 luni de administrare Pilule Vimax am reusit sa castig 3 cm! Dorinta mea sexuala a crescut grozav precum si durata actului sexual...
- Mihai Costea, TM

Cam in 3 saptamani de administrare de pilule am remarcat o crestere notabila in circumferinta si in cateva saptamani a inceput sa creasca...
- Paul Viziru, VL
Cat timp veti folosi pilulele VIMAX veti experimenta 3 schimbari majore in viata dvs sexuala!
- cresterea placerii sexuale.
- erectie mai puternica si mai lunga.
- cresterea libidoului..

Samanta de cuscuta (seman Cuscutae), Epimedium Sagittatum 4:1, Ext( coaja), Ginkgo Biloba Praf, Panax Ginseng (radacina), praf de Tribulus Terestris, Praf de Saw Palmetto, fructe de paducel (Fructus Crataegi), Inosine Anhydrous, Avena Sativa Ext 10:1 (ext de paie de ovaz), piper cayenne (fruct) praf.
Alte ingrediente: Magneziu.

NU contine fermenti, gluten de grau, porumb, lapte, sodiu, zahar, coloranti artificiali sau conservanti.

Luati 1 pilula pe zi dimineata, dupa masa, cu apa. De asemenea, daca vreti sa va creasca performanta sexuala, luati 1 pilula cu 30 de minute inainte de activitatea sexuala.

Raspunsul este NU. Vimax Pills sunt facute din ingrediente naturale 100%. E o formula sigura care nu are nevoie de prescriere medicala.

Va recomandam sa cumparati cel putin 4 flacoane de Vimax pentru a obtine cele mai bune rezultate. Veti putea profita de tot ceea ce ofera produsul nostru si veti fi multumit de rezultate.


Noi credem ca trebuie sa luati cantitatea corecta si de aceea aceasta este bine masurata intr-o pilula. Lichidele cer un picurator, lingurita sau ceasca. Lasa prea mult lichid si puteti lua o doza gresita. Pilulele costa mai mult dar constituie cea mai buna metoda de dozare.

Da, toate comenzile sunt trimise în ambalaje discrete.