VIMAXFORTE.ro

0741.10.11.12


...s-a obtinut 4,5 cm din doza de 4 luni...
Ma simt mai increzator acum...
- Eric Albu, GL

In 2 luni de administrare Pilule Vimax am reusit sa castig 3 cm! Dorinta mea sexuala a crescut grozav precum si durata actului sexual...
- Mihai Costea, TM

Cam in 3 saptamani de administrare de pilule am remarcat o crestere notabila in circumferinta si in cateva saptamani a inceput sa creasca...
- Paul Viziru, VL
Vimax este un stimulant natural puternic pentru barbati care creste lungimea si circumferinta penisului, dorinta sexuala, sanatatea sexuala si ajuta la obtinerea unor erectii mai puternice. Avand la baza plante din toata lumea care s-au dovedit eficiente, poti fi sigur ca Vimax iti va imbunatati performanta. Vimax foloseste unele din aceleasi plante gasite in Polynesia, unde barbatii din tribul Mangaia fac sex in medie cam de 3 ori pe noapte, in fiecare noapte.
In timp ce acest lucru nu este ceea ce ti-ai putea dori, e bine de stiut ca performanta ta sexuala se poate imbunatati substantial.

Ele cresc in mod substantial dorinta sexuala, libidoul si rezistenta
 
Veti avea erectii mai puternice. Din cauza cantitatii de sange, erectiile vor fi mai tari si de mai lunga durata.
  Erectie cand aveti nevoie. Erectii puternice oricand. Gata cu problemele legate de faptul ca nu se scoala si nu sta sculata. PILULELE VIMAX vor pastra fluxul sanguin in penisul dumneavoastra asa ca veti fi intotdeauna tari si veti ramane tari.
  Orgasme mai puternice si mai intense.
  Stop ejacularilor premature.
  Dimensiunea penisului va excita cu mult partenerii de sex.

Pilulele noastre va vor imbunatati toata sanatatea sexuala, va vor face sa va simtiti mai tanar si vor da mai multa placere orgasmelor.

SAPTAMANA 1-8 : In cateva saptamani, cele mai notabile schimbari vor fi marirea circumferintei penisului si erectiile care dureaza mai mult.

SAPTAMANILE 8-12: apoi, dupa doua luni sau trei, veti vedea o schimbare in lungimea penisului si veti avea un penis mai dur si mai mare. Daca veti sta in fata oglinzii veti fi surprins cum, chiar si fara o erectie, penisul dvs. va atarna mai lung si mai dur.

SAPTAMANA 16+ cand veti avea o erectie veti vedea o schimbare notabila. Nu doar in ceea ce priveste marimea, dar penisul dvs, va arata mai ferm si mai puternic decat ati visat ca e posibil.


Epimedium Sagittatum sau Buruiana Cornul Caprei - cunoscuta in China sub numele de Yin Yang Huo. Medici importanti din China afirma ca cornul caprei creste libidoul si imbunatateste functia erectila. Se foloseste pentru a reaprinde pasiunea sexuala si pentru a alunga oboseala. Lucreaza la eliberarea testosteronului si va permite sa aveti o partida de sex incredibila si de durata. S-a dovedit a fi un afrodisiac natural puternic care va creste senzatiile sexuale si fizice.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ginkgo - utilizarea medicala a ginkgo este mentionata in urma cu 5,000 ani in China, in medicina naturista. Actiunea acestei plante poate ajuta creierul, sistemul nervos central si impotenta. Ginkgo este cunoscuta pentru cresterea fluxului sanguin catre creier care ajuta functiilor mentale. Planta creste de asemenea fluxul sanguin catre organele genitale care imbunatatesc functia sexuala. In urma unui studiu, 78% dintr-un grup de barbati cu impotenta s-a remarcat o imbunatatire semnificativa fara efecte secundare. Ginkgo imbunatateste circulatia periferica si oxigenarea sangelui.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ginseng - folosit contra slăbiciunii generale. Oamenii de ştiinţă ruşi arată că ginseng stimulează atât activitatea mentală cât şi pe cea fizică şi are un efect pozitiv asupra glandelor sexuale şi măreşte performanţa atletică. Se foloseşte contra impotenţei pentru ca normalizează presiunea sanguină. Ginseng întinereşte şi revitalizează corpul şi promovează creşterea ţesuturilor nervoase. Unul dintre ingredientele cheie este ginsenosida care modifică fluxul sanguin către creier şi penis. Planta ajută contra infertilitătii şi ejacularea prematură. Are tendinţa de a produce sânge şi spermă. Acceptată pentru ” barbaţi şi energie yang” ea revigorează sângele, îmbunătăţind circulaţia şi vitalitatea.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Saw Palmetto - cunoscută că stimulează libidoul scăzut la bărbaţi şi că măreşte energia sexuală. Un cocktail cu Saw Palmetto are efecte afrodisiatice. Câteva studii din Europa arată că saw palmetto este un tratament eficace pentru multi bărbaţi, BPH găsit într-un extras de saw palmetto a redus prostata cu 13 %. Creşte funcţionarea sexuală şi libidoul în acelaşi timp reducând colesterolul şi acizii graşi din sânge.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Fructul de cayenne- cunoscut că ţine departe boala şi egalizează circulaţia sanguină. Poate preveni de asemenea atacurile cerebrale şi infarctul intensificând acţiunea inimii dar nu şi presiunea sanguină. Are abilitatea de a reconstrui ţesuturile şi ajută la combaterea oboselii.Toate drepturile rezervate © 2004-2020 VimaxForte.ro